Veelgestelde vragen

Na het invullen van het Trade-in formulier ontvangt u direct een online prijsopgave! 

Na het invullen van het Trade-in formulier ontvangt u direct een online prijsopgave. Vervolgens kunt u de keuze maken om uw golfartikelen naar ons op te sturen of in te leveren bij één van onze inleverpunten. Inleveren is mogelijk bij elk EGTIP of Jumbo Golf filiaal.

Om u een juiste prijsopgave te bieden, is het belangrijk dat u de condities goed invult. Een voorbeeld van de condities treft u op onze pagina conditie richtlijnen. Mocht u er niet zeker van zijn onder welke conditie uw club valt, kunt u langskomen bij een EGTIP filiaal.

U kunt uw clubs ook zelf langs inleveren bij elke EGTIP of Jumbo Golf filiaal.

U kunt uw golfartikelen opsturen naar EGTIP Nederland onder vermelding van ‘Trade-in’. 

Ons adres is: Wiegerbruinlaan 73, 1422 CB Uithoorn, Nederland

U ontvangt de betaling nadat uw golfartikelen door ons zijn ontvangen en gecontroleerd. Doorgaans duurt dit 2 tot 3 werkdagen na ontvangst.

De Jumbo golf voucher is in te wisselen in elk Jumbo golf filiaal in Nederland.

De Jumbo Golf voucher kunt u binnen een jaar na uitgifte in elk Jumbo Golf filiaal in Nederland gebruiken.

Heeft u twijfels of u de juiste rating heeft aangegeven? Geen probleem, wij beoordelen elke club bij binnenkomst en nemen contact met u op bij een wijziging. Indien u liever zelf contact met ons opneemt, is dit natuurlijk ook mogelijk! Op de pagina klantenservice treft u alle mogelijkheden waarop u ons kunt bereiken.

Wanneer een wijziging in de betaling wilt doorvoeren kunt u contact met ons opnemen. Bekijk op onze pagina klantenservice op welke manieren u ons kunt bereiken. 

Het is op het moment niet mogelijk om golfclubs direct bij ons te kopen. Wanneer u interesse heeft in een nieuwe club, raden wij aan langs te gaan bij een Jumbo Golf filiaal

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op! Wij proberen uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden!

Klantenservice